Εσωτερικός κανονισμός

Ο σταθμός λειτουργεί καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους από τον Ιανουάριο έως και Δεκέμβριο.Για τους μήνες Μάιο – Σεπτέμβριο από τις 7.00 π.μ. – 17.30 μ.μ (εκτός Κυριακής) και για τους μήνες Οκτώβριο- Απρίλιο από τις 07.00 – 16.00 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).Ως αργίες έχουν οριστεί δεκαπέντε ημέρες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Από Μ.Τετάρτη εώς Δευτέρα του Πάσχα, 1η Μαΐου, του Αγίου Πνεύματος, Εθνικές Γιορτές και μία εβδομάδα το μήνα Αύγουστο (από Δευτέρα 10 Αυγούστου εώς Σάββατο 16 Αυγούστου). Ο σταθμός μας παρέχει σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό).Το πρωινό σερβίρεται από τις 8.00 π.μ. – 9.30 π.μ. και το μεσημεριανό από τις 12.00 μ.μ. – 14.00 μ.μ (κάθε τμήμα ξεχωριστά).
 
Δίδακτρα 

Τα δίδακτρα καταβάλλονται κανονικά για όλο το χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί δεδομένου ότι το παιδί καταλαμβάνει μια εγκεκριμένη θέση και ο σταθμός διατηρεί το νόμιμο προσωπικό από το κράτος ,το οποίο είναι ανάλογο με τον αριθμό των εγγεγραμένων νηπίων ή βρεφών.Η μη εξόφληση των διδάκτρων εντός του μήνα συνεπάγεται τη διακοπή της συνεργασίας.Σε περίπτωση απουσίας του παιδιού από τον παιδικό σταθμό για παιδικό σταθμό για οποιοδήποτε λόγο (ασθένεια, διακοπές κτλ) τα μηνιαία δίδακτρα καταβάλλονται κανονικά.
 
Προσέλευση Παιδιών

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα για όλα σχεδόν τα τμήματα αρχίζει στις 9.45. Η έγκαιρη προσέλευση των παιδιών στο σχολείο βοηθάει στην ενσωμάτωση τους στην ομάδα και κυρίως τους διδάσκει την συνέπεια στη μετέπειτα ζωή τους.Αν για κάποιο λόγο καθυστερήσετε ειδικά για τα νήπια και τα προνήπια, θα πρέπει να αφήσετε το παιδί μείνει μόνο του στην τάξη προκειμένου να μη διακοπούν οι δραστηριότητες των παιδιών που είναι σε εξέλιξη.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress