Η φιλοσοφία μας

Σχεδόν είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που με ευαισθησία και έντονο το συναίσθημα της ευθύνης δημιουργήσαμε ένα πρότυπο για την εποχή κέντρο προσχολικής αγωγής.

Όλα αυτά τα χρόνια με εφόδια την αγάπη και την βοήθεια επιλεγμένων παιδαγωγών στοχεύουμε στην ξεχωριστή φροντίδα του κάθε παιδιού, εφαρμόζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα στα οποία είναι βασισμένα στις αρχές τις σύγχρονης παιδαγωγικής.

Δοκιμασμένες τεχνικές όπως το παραμύθι, η βιωματική μάθηση ,οι βιωματικές προσεγγίσεις οδηγούν τα παιδιά χωρίς κόπο στην οικοδόμηση της γνώσης. Θεωρώντας ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό ,προσφέρουμε ένα οργανωμένο πολύπλευρο πλαίσιο αγωγής έκφρασης, το οποίο θα του παρέχει τα ερεθίσματα έτσι ώστε να καλλιεργήσει τις ικανότητες του.

Μέσα από καινοτoμες διδακτικές μεθόδους προετοιμάζουμε τα παιδιά έτσι ώστε:

  • Να γνωρίσουν και να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
  • Να αισθάνονται ασφαλή και να έχουν θετικές σκέψεις.
  • Να σέβονται τους συνανθρώπους τους και να μπορούν να συνεργαστούν και να μοιραστούν.
  • Να μάθουν για την μαγεία της ζωής της αγάπης και του σεβασμού.

Στο νηπιαγωγείο στόχος μας είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη προετοιμασίας τους για το δημοτικό, μέσα από δραστηριότητες, όσον αφορά την γραφή, την ανάγνωση και τα μαθηματικά

Όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι που είναι το κυρίαρχο παιδαγωγικό μέσο τόσο των παραπάνω όσο του γραπτού και του προφορικού λόγου. Προσπαθούμε να συμβάλουμε έτσι ώστε να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από τα εικαστικά την μουσική, τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι που απλόχερα προσφέρετε σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Εάν το όραμα σας ταυτίζεται με το δικό μας σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε και να συζητήσουμε από κοντά για το δικό σας παιδί.

Με εκτίμηση
Ελένη Κυριακάκη – Λαμπράκη

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress