Πρόσφατες Διακρίσεις

Βραβείο στα EDUCATION BUSINESS AWARDS 2017

Βραβείο στα EDUCATION BUSINESS AWARDS 2017 δόθηκε στα Ζουζουνάκια στην κατηγορία «Βιωματικές Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και δράσεις». Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες του Σχολείου που εδώ και 25 χρόνια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα Σχολείο χαρούμενο, δημιουργικό και καινοτόμο. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες της βράβευσης στο http://www.educationbusinessawards.gr

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ 

«ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ » Με το βραβείο εξαίρετης Δημιουργίας βραβεύτηκε το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Τα Ζουζουνάκια» στην Χερσόνησο, στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό : «Το σχολείο μας» : Το σχολείο που ζήσαμε, το σχολείο που ονειρευόμαστε».Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν τα τμήματα του Νηπιαγωγείου του περσινού Σχολικού έτους (τμήματα Εύας Περάκη και Χρυσούλας Αγοραστού). Το διαγωνισμό διοργάνωσε το Μουσείο Σχολικής ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και διάσωσης σχολικού υλικού και το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας. Σχολεία από όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης και από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια , Αίγυπτο, Κατάρ, Μαϊάμι, Βενεζουέλα, Αυστραλία, ιδιωτικά και δημόσια έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου παρουσία ανθρώπων των γραμμάτων, των Τεχνών, της δημοσιογραφίας της πολιτικής, καθώς επίσης και εκπροσώπους των σχολείων που βραβεύτηκαν.Ευχαριστούμε το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για την άψογη διοργάνωση τόσο του διαγωνισμού όσο και της τελετής της βράβευσης.

Βραβείο από το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης

Με το βραβείο – έπαινος όσον αφορά την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ (ενσωμάτωση καινοτομιών στην παραγωγική διαδικασία) τιμήθηκε το κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ» στον 2ο Διαγωνισμό βράβευσης των Κρητικών Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης .Το επιμελητήριο Ηρακλείου-μέλος του Εnterpise Europe Network βράβευσε την επιχειρηματική δραστηριότητα σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προβολής καλών επιχειρηματικών πρακτικών που μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.

Η τελετή παράδοσης του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ,την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011,παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, καθώς και εκπροσώπων πολλών επιχειρήσεων. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε λόγω απουσίας του Περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη , ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ευριπίδης Κουκιαδάκης .
Για το συγκεκριμένο βραβείο –έπαινο της Καινοτομίας λήφθηκαν υπόψη τα εξής :

  • Η πρωτοτυπία των δράσεων της επιχείρησης
  • Ο αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία
  • Η σύνδεση της επιχείρησης με ερευνητικά ιδρύματα & φορείς
  • Η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα
  • Η ενσωμάτωση των καινοτομιών
  • Η ύπαρξη επιστημονικού προσωπικού στην επιχείρηση ( αριθμός πτυχιούχων & μεταπτυχιακών κ.α.)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα κάνοντας κλικ εδώ

epainos 144948 144950 144953

Διάκριση στη  ζωγραφική σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το  Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για την εργατική πρωτομαγιά το 2012

Τα «Ζουζουνάκια» διακρίθηκαν στην κατηγορία των ομαδικών έργων στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Εργατική Πρωτομαγιά- Ειρήνη», που διοργανώνει κάθε χρόνο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ).Άξιο αναφοράς είναι ότι οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 1.300 από τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία.Τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό για λογαριασμό του Νηπιαγωγείου «Τα Ζουζουνάκια» ήταν τα εξής : Φαίδρα Ζαχαριουδάκη, Μαλβίνα Κουμπάνη, Σοφία Στυλιανάκη, Μαλένα Καλατζή, Ιωάννα Βεργετάκη, Γιώργος Παναγιωτάκης, Γιώργος Τέιλορ, Γεωργία Νικολάου, Νίκος Παπαδόπουλος ,Μάκης Σιγάλας, Κωνσταντίνος Φραντσόζο, Εμμανουήλ Καμακάς, Γιώργος Τζεβαμπινάς, Κωνσταντίνος Δήμου, Αιμιλία Τσαγκαράκη, Βαγγέλης Λασιθιωτάκης, Γιώργος Μιγαδάκης, Κωνσταντίνος Μαστοράκης, Διονύσης Φραγκάκης, Λευτέρης Παπαδάκης, Απόστολος – Αλέξανδρος Τσαγκαράκης, Κωνσταντίνος Μανουσάκης, Διονύσης Φραγκάκης, Λευτέρης Παπαδάκης, Απόστολος – Αλέξανδρος Τσαγκαράκης, Κωνσταντίνος Μανουσάκης , Πλάτων Εμπιρίδης, Μάριος Βρετουδάκης, Γιάννης Πανηγίρης, Αγγελική Μπενάτου, Εμμανουέλα Στεφανάκη, Μαρίνα Παπανδρουλάκη, Ιωάννα Γαβαλά, Κατερίνα Κουρουπάκη,Φώτης Δαμνιανάκης, Κωνσταντίνος Κότσης, Θεοδώρα Κανέτου, Μανός Βλαστός, Λίνα Ούντεν, Λευτέρης Στρατής, Πελαγία Αλέξη, Αλεξάνδρα Παπαχρίστου και Μαριάντα Κατσούλη.

Η επιτροπή αξιολόγησης των έργων ζωγραφικής των μικρών μαθητών απαρτίστηκε από ειδικούς στο χώρο της Τέχνης. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών»  ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, οι εργαζόμενοι, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι μικροί μαθητές.

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ

ZOYZOYNAKIA ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2011-2012 118 DSCN2146
ZOYZOYNAKIA-EKDROMES-332 ZOYZOYNAKIA ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2011-2012 121
ZOYZOYNAKIA ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2011-2012 121 ZOYZOYNAKIA ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2011-2012 117

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress