Διατροφή

Δεδομένου ότι ένα παιδί περνάει σχεδόν τo ένα τρίτο της ημέρας του στο σχολείο, ένα σημαντικό μέρος της διατροφής του θα πρέπει να καλυφθεί από το Σχολείο, για τον λόγο αυτό στα «Ζουζουνάκια» λειτουργεί μια σύγχρονη και πλήρης εξοπλισμένη κουζίνα πιστοποιημένη με ISO 22:000 2005 στην οποία παρασκευάζουμε καθημερινά νόστιμο και σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται τόσο για την παρασκευή του πρωινού όσο και του κυρίου γεύματος των παιδιών είναι επιλεγμένες όσον αφορά την ποιότητα και την προέλευση τους.

Η επιλογή του φαγητού έχει σαν βάση την μεσογειακή διατροφή, που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες , χρησιμοποιώντας μόνο ελαιόλαδο.

Καθημερινά προσφέρουμε πρωινό και μεσημεριανό γεύμα στα παιδιά, το οποίο αλλάζει κάθε μήνα ανάλογα με την εποχή, και έχει μικρές αλλαγές όσον αφορά τα βρέφη. Τα παιδιά διαμορφώνουν από πολύ νεαρή ηλικία καλές διατροφικές συνήθειες και αποκτούν  γνώση για τη σωστή διατροφή. Η απόκτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών γίνεται βίωμα των παιδιών και θεωρείται επίτευγμα πολιτισμού.

Κάθε αρχή του μήνα, οι γονείς παραλαμβάνουν Αναλυτικό πρόγραμμα φαγητού για να ενημερωθούν αναλυτικά τόσο για το Πρωινό των παιδιών όσο και για το μεσημεριανό.

Η διεύθυνση του σχολείου ευαισθητοποιημένη πάντα στα θέματα ποιότητας των περιεχόμενων υπηρεσιών έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση ποιότητας από την TUV HELLAS κατά ISO 22000:2005 από το 2011.

Το πρότυπο ISO 22000:2005 είναι ένα σύστημα διαχείρισης ασφαλείας τροφίμων (HACCP) βάση του οποίου λειτουργεί με αυστηρούς κανόνες.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έχει βαρύνουσα σημασία στην διατροφή των παιδιών και αποδεικνύει την δέσμευση και την σοβαρότητα της επιχείρησης απέναντι στους γονείς.

Δείτε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας

Ενδεικτικό Μενού

Όσπρια

Τμήματα Νηπιαγωγείου -Προνηπίου

Πρωινό: Ψωμί με μέλι

Μεσημεριανό: Όσπρια

 

Βρεφικά Τμήματα

Πρωινό: Φρουτόκρεμα

Μεσημεριανό: Ρυζάκι

Πρωινό

Μεσημεριανό

Πρωινό

Μεσημεριανό

Πρωινό

Μεσημεριανό

Πρωινό

Μεσημεριανό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Σχολείο μας.

Διεύθυνση

Ανισσαράς Χερσονήσου

Ώρες Λειτουργίας

Από Νοέμβριο έως Απρίλιο
Δευτέρα – Παρασκευή 07:00πμ – 16:00μμ
Σάββατο & Κυριακή κλειστά

Τηλέφωνα & E-mail

Copyright 2018. Designed by Netwist