Βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας στα Ζουζουνάκια στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

«ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ » Με το βραβείο εξαίρετης Δημιουργίας βραβεύτηκε το ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Τα Ζουζουνάκια» στην Χερσόνησο, στον 3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό : «Το σχολείο μας : Το σχολείο που ζήσαμε, το σχολείο που ονειρευόμαστε».

Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν τα τμήματα του Νηπιαγωγείου του περσινού Σχολικού έτους (τμήματα Εύας Περάκη και Χρυσούλας Αγοραστού). Το διαγωνισμό διοργάνωσε το Μουσείο Σχολικής ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και διάσωσης σχολικού υλικού και το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας. Σχολεία από όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης και από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια , Αίγυπτο, Κατάρ, Μαϊάμι, Βενεζουέλα, Αυστραλία, ιδιωτικά και δημόσια έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου παρουσία ανθρώπων των γραμμάτων, των Τεχνών, της δημοσιογραφίας της πολιτικής, καθώς επίσης και εκπροσώπους των σχολείων που βραβεύτηκαν.

Ευχαριστούμε το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για την άψογη διοργάνωση τόσο του διαγωνισμού όσο και της τελετής της βράβευσης.

Δείτε το Video απο την εκδήλωση.